Respect!

donderdag 01 jun
20:00 Auditorium Heilig Hart
€ 7,00
Ticket type
Een show over alles en niets... Respect!

Mensen hebben de mond vol van respect, maar als je naar de wereld om je heen kijkt, dan lijkt respect soms ver zoek. Respect blijkt moeilijker dan je denkt. 

Thomas Raemdonck en Pieter Loncke nemen je tijdens deze ludieke en leerrijke voorstelling mee in hun kijk op respect.

Zin in een ontspannende avond vol humor, ernst, verhaaltjes en muziek over een waarde waar onze wereld nooit teveel van heeft? Kom dan op donderdag 1 juni zeker kijken!

 

Over de sprekers

Thomas en Pieter worden vaak uitgenodigd om gastles te geven rond thema’s die verband houden met respect. Ze zijn veelgevraagde gastprekers op symposia, studiedagen en worden ook uitgenodigd om samen met zorgteams op pad te gaan in hun zoektocht omtrent respectvol hulpverlenen.

Pieter Loncke is psychiatrisch verpleegkundige en beeldend creatief therapeut in het psychotherapeutisch centrum Rustenburg in Brugge. Daarnaast probeert hij als sportieve familieman een goede echtgenoot en vader te zijn voor zijn twee fantastische zonen.

Thomas Raemdonck is naast verpleegkundig specialist in de Sint Jozefkliniek in Pittem vrijwillig medewerker aan het Universitair Centrum voor Verpleegkunde en Vroedkunde (UCVV) en bij het dierenasiel, beide in Gent. Bovenal is hij gelukkig getrouwd en sinds kort trotse vader van zijn eerste zoon.