WELKOM


Coronavirus


Maatregelen in PZ H. Hart / PVT Het Tempelhof
Update woensdag 25 maart 2020

We zijn er ons allen van bewust dat de nieuwe maatregelen die de overheid oplegt, een impact hebben op ons dagelijks leven en het dagelijks functioneren van onze organisatie. Zo’n beslissingen zijn broodnodig om de algemene gezondheid te beschermen en het goed werken van ons gezondheidssysteem te waarborgen.

Het zijn bijzondere tijden die ieder van ons raken, dus ook de mensen die hier bij ons in begeleiding zijn en hun naasten. We proberen met ‘ons allen’ zoveel mogelijk creativiteit aan de dag te leggen om uw naasten blijvend ‘goede zorg’ te geven. Allerlei initiatieven zijn opgestart: mogelijkheid tot skypegesprekken, ontspanningsmogelijkheden voorzien op de afdeling, therapieën anders organiseren. Indien nog tips, zijn deze meer dan welkom via ons email-adres: geoffrey.minne@pzheilighart.be (verantwoordelijke externe communicatie). We bekijken deze met zorg naar haalbaarheid.

De richtlijnen nu van toepassing: raadpleeg onze speciale website 👉 https://pzieper.wordpress.com 👈 Daar vind je ook tips om je mentale weerbaarheid op peil te houden.

Voor verdere vragen, neem contact op met het ziekenhuis (en vraag naar de afdeling: 057 23 91 11) of PVT 'Het Tempelhof' (contactgegevens Woningen: www.pvttempelhof.be)